• UWAGA!!! PRZEDŁUŻAMY REKRUTACJĘ DO PRZEDSZKOLI !

CZAS NA ZŁOŻENIE WNIOSKU O PRZYJĘCIE DO PRZEDSZKOLA I KLASY PIERWSZEJ ZOSTAJE WYDŁUŻONY DO 11 MARCA.
    • RUSZA REKRUTACJA DO ODDZIAŁÓW PRZEDSZKOLNYCH

OD WRZEŚNIA ZMIENIAMY GODZINY OTWACIA PRZEDSZKOLA W WAŁOWICACH! MOŻNA JUŻ SKŁADAĆ WNIOSKI!
    • Librus Synergia
    • Biuletyn informacji publicznej

• Godziny dzwonków

Poniedziałek 06.05.2024